Frederikshavn Gøteborg

Bestil færgebilletter her

Information om Frederikshavn Gøteborg færgen

Færgeoverfarten mellem Frederikshavn og Gøteborg tager ca. 3 timer og et kvarter med den almindelige færge imens den tager ca. 2 timer med hurtigfærgen.

Stena Line har 3 forskellige færger på sejlruten Frederikshavn til Gøteborg. Du kan herunder se hvad de forskellige færger tilbyder:

Stena Vinga
Dette er Stena Line’s fragtfærge på ruten, som dog også medtager bil-passagerer - og har både restaurant, butik osv. - bare i mindre skala.

Stena Vinga har desuden hvilestole og muligheden for at bestille en kahytter ved ledig kapacitet

Stena Danica
Færgeoverfarten tager 3 timer og et kvarter. Ombord på Stena Danica findes der et legerum til de mindste og en spændende “matrosklub” for de 6 – 12 årige. Der er faktisk også mulighed for at børnene kan møde selveste Happy (maskotten) i weekenderne (og de svenske skoleferier).

Biografen ombord på Stena Danica viser både film for voksne og børn. Der er oftest en semiaktuel film på plakaten til enhver smag.

Spis dig mæt på færgen. Du kan nyde maden i dit eget tempo i buffetrestauranten Restaurant Taste og cafeteriet Café Danica med dagens retter m.v.. Du kan også nyde drinks, vin eller øl i de to barer The Bar og The Reef. The Reef tilbyder caribisk stemning hele året - med udsigt over havet.

Stena Jutlandica
Færgeoverfarten tager 3 timer og et kvarter. Stena Jutlandica sejler både med passagerer og fragt. Ombord på færgen kan du nemt få stillet din sult. Du kan spise både varme eller kolde retter i Restaurant Taste, hvor du kan forudbestille maden. Hvis du er mere til en let ret med lækker kaffe og måske kage til, så er Café Jutlandica stedet. De små vil nok helst tilbringe færgeoverfarten i skibets legerum for de mindste.

Fælles for alle tre færger
Alle færgerne på sejlruten Frederikshavn til Gøteborg har en tax-free shop, så du kan købe ind til turen. Der er altid et bredt sortiment af forbrugsvarer, tøj, make-up, parfume og slik.

De to sidstnævnte færger har en Plus Lounge, hvor du har adgang med nogle billettyper (ligesom du kender det fra VIP-lounges i lufthavnen). Inde i Plus Loungen kan du sidde behageligt og har fri adgang til aviser, snacks og drikkevarer.

Bestil færge fra Frederikshavn til Göteborg her