Frederikshavn Gøteborg

Bestil færgebilletter her

Færge Frederikshavn-Gøteborg

| 1 Comment

Fra Frederikshavn til Göteborg.

Stena Line sejler med hele tre færger mellem Frederikshavn og Gøteborg. Du kan selv vælge hvilken færge du vil med. Overfartstiden er lidt forskellig alt efter hvilken færge du vælger.

Færgen “Stena Line Express” har en overfartstid på 2 timer og er en hurtigfærge med legerum til børnene, restaurant, bar og tax-free shop. Denne færge sejler kun i udvalgte perioder om året (du kan se de aktuelle afgangstider i booking-systemet)

Færgen “Stena Danica” har en overfartstid på 3 timer og 15 minutter. Denne færge har a la carte restaurant, buffet og café samt to legerum (ét for mindre børn og et for større børn), biograf, stor shop samt konferencefaciliteter. Tip: i alle danske skoleferier er der ekstra underholdning ombord på færgen for børn.

Færgen “Stena Jutlandica” har en overfartstid på 3 timer og 15 minutter. Denne færge er en såkaldt kombi-færge med både Passagerer og fragt. Færgen har café, shop og legerum.

Samtlige færger har Plus Lounge.

Vælger du en færgeoverfart kan du slappe af eller arbejde og ankommer frisk og udhvilet med din bil til Sverige, hvor du kan fortsætte din rejse.

One Comment

  1. Jeg har en del familie i Sverige så jeg tager ofte færgen fra Frederikshavn når jeg skal over og besøge dem. At tage færgen er en afslappende måde at rejse på og mine børn har altid nok at lave til at jeg ikke skal bekymre mig om, at de kommer til at kede sig på overfarten til Göteborg.

Skriv et svar

Required fields are marked *.


*